Att ha firat två födelsedagar

8 Jul

I går var jag och mina två ”små” på Landet för den årliga firningen av mor och bror. På vägen hämtade vi upp min mammas äldsta väninna som också skulle vara med. Tänk att vara 88 år och ha kvar sin väninna som man har lärt känna vid 20-årsåldern. 65 år senare är de fortfarande pigga och friska och härliga.

Det var en väldigt varm dag, men ändå ganska härligt. Landet är väldigt backigt och jag knickade mig fram eftersom min kropp var lite ur balans kort sagt. På onsdagen hade M och jag tagit en rejäl promenad (nu-ska-jag-sätta-igång-och-promenera-varje-dag typ av promenad) och 10 meter från ytterdörren trampar jag fel och vrickar (för femtioelfte gången) min högerfot. Jag dröser i backen och vrider till min vänsterfot och vänsterarm. Skrapar upp mitt vänstra knä och båda mina handflator. Så det blir in och linda fot. Dagen där efter när jag nyss kommit ur duschen sätter jag mig ned på sängen och får ryggskott! Åh, denna smärta. Det är helt outhärdligt! Men tack vare lite smärtstillande kunde jag med hjälp ta mig ur sängen och i. Och rörelse är bästa sättet att bli bättre.

Men är det inte typiskt. När man hittar inspiration och lust till förändring (i det här fallet – motion) så är det något som ska sabba planerna.

Hur som helst så hade vi en fin dag på Landet och det är alltid härligt att träffa syskonbarnen och deras respektive.

Landet är en stor dos av nostalgi för mig vilket jag skrev om i det här gamla inlägget.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: